🍪

Bemutatkozás

Egy kicsit magamból, egy kicsit magamról – erről szól a lili’me.

A letisztult, kifinomult alkalmi dekor kedvelőinek.

Az alkotásra nincs recept – én mégis megteremtettem a saját védjegyem a lili’me formájában.

A művészet szeretete már kiskoromtól kezdve kísér, hiszen akkor a táncban, a kézművességben, most pedig a műkörömépítésben élhetem ki az alkotás iránti vágyam.

A dekorok készítése a saját esküvőmre tervezett fotófallal kezdődött, de azóta is ugyanolyan minőségben és gondossággal alkotok meg minden egyes terméket, mintha a sajátom lenne.  

A különleges alkalmak különleges dekorációt igényelnek

Legyen szó esküvői körkapuról, karácsonyi gömbökről, vagy anyák napi virágboxról.

Minden lili’me termék egyedi és kézzel készített.

Ez az én lehetőségem arra, hogy egy kicsit adhassak magamból és közvetett formában veletek ünnepeljem a számotokra fontos perceket és eseményeket.

A lili’me rövid létezése ellenére, már több közismert személyiség döntött a dekorom mellett és szerencsém volt több alkotásomat is bemutatni az Esküvő Classic Magazinban. 

Vélemények

Köszönöm, hogy engem választottatok

Dr. Czinkóczki Nóra

Kedves Lilla! Elkészült Izabella szobája! ☺️👸🏻💎🎀💗  Kétségkívül a Te gyönyörű alkotásod az egyik éke! 🙂 A legszebb éke várhatóan júliusban érkezik! 🙊💗 Mégegyszer köszönöm szépen a csodás munkádat és hogy pontosan megvalósítottad, azt amit elképzeltem! 🙂 Szép Napot kívánok! Nóri

Kelemen-Theisz Edina

Drága Lilla! Megérkeztek a gömbök, tökéletes állapotban! Álmodni nem mertem, hogy ilyen csodálatos szépek lesznek! Hálásan köszönöm, hogy elkészítetted nekünk és nagy becsben tartjuk majd őket. Szeretnénk, ha 30 év múlva is feltehetnénk őket a fára. 😊 Az eddigieknél is jobban készülünk az első karácsonyra a kislányunkkal, a gömbökkel pedig még különlegesebb lesz a fánk. 😍 Egy kicsit Te is velünk ünnepelsz majd. 😉 Mégegyszer nagyon köszönöm! ❤️ Kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok! 😍

Bárkovics Erika

Első rendelésem a gyönyörű karácsonyi gömbök voltak.Az egész családnak nagyon tetszett ezért a következő karácsonykor már természetes volt, hogy ezzel a kis egyénre szóló kedvességgel lepem meg a hozzám közelállókat. Ma már az életünk részei Lilla munkái. Akár lakberendezés, akár ünnep vagy ajándékozás, Lilla valami kis csodát alkot nekünk. Lilla, köszönjük tehetségedet, ízlésedet és kívánunk nagyon sok megrendelőt, akik hasonlóképp értékelik munkádat, mint a mi kis családunk.

A lili’me kedvenc terméke

Minden gyermek más és más, így a szobájukat díszítő elemeknek is egytől-egyig az egyediség tükrében kell készülniük.

Kifogyhatatlan ötletekkel, szeretettel és nagy rajongással készítem ezeket a képeket.

Termékek